|
Re: Kolektyw
Autor: gilbaert (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17 paź 2007 - 16:27:27
"Spodziewałem się"
trochę więcej skromności! "dlatego nie chcę się wdawać w kolejną połajankę, zwłaszcza z Tobą" to po co zaczynasz co? ja nie muszę sobie jakoś z ciebie żartować, chociaż jesteś do tego idealnym materiałem takie internetowe odważniaki to się zawsze potem tłumaczą "chciałem sobie zażartować", "tak o tylko napisałem" pffff |
|
Autor: godai (Moderator)
Data: 17 paź 2007 - 16:31:45
offtopic _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: au (---.chello.pl)
Data: 17 paź 2007 - 16:58:25
ta. jak zwykle startujesz nie wiesz o co, a po chwili krygujesz się że nie będziesz się wdawać w połajanki, wiesz co? nie wdawaj się. w ogóle nie przyłaź tu, nie masz nic do powiedzenia, co wychodzi z kazdym twoim postem. i co to kurwa jest samodystans, cymbale?? z samogwałtem ci się pojebało? Up is down and black is white. - Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-10-17 16:58 przez au. |
|
Autor: JAPONfan (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17 paź 2007 - 18:23:52
King of offtop does offtopic |
|
Data: 17 paź 2007 - 18:26:11
jak zwykle kurde.
dostał po uszach to szybko zmienił zdanie. Jeszcze niedawno byłem głupim ciulem co to nic nie umie a krytykuje tych wspaniałych artystów. I teksty w esensji to esencja jadu. a tu nagle się okazuje, że jednak te moje komiksy to nie są takie złe i na dodatek przy moich tekstach można się świetnie bawić. a to wszystko przecież i tak... tylko tak dla żartu! grim udaj się na forum bitw. Świetnie się tam z nimi dogadasz. I będziesz na pewno brylował. Tylko ukryj dobrze przeszłość w ziarenku. |
|
Autor: Anonim (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 17 paź 2007 - 18:35:48
Nawet przy Twoim pluciu jadem można się świetnie bawić. |
|
Data: 17 paź 2007 - 18:36:37
miałeś się nie wdawać w połajanki chyba? |
|
Data: 17 paź 2007 - 18:39:58
Toteż się nie wdaję- stwierdzam fakt. |
|
Autor: Nigga4life (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17 paź 2007 - 19:05:03
offtopic _____________________ rzeczy |
|
Data: 17 paź 2007 - 19:07:38
ej wlaczyles offtopa psujesz zabawe |
|
|
|
Data: 17 paź 2007 - 20:08:35
A ja zrobię takiego wała, że wrócę do tematu. O!
Ogółem, patrząc na drugi numer, kiepsko dobraliście sobie tę Pandę. Mam nadzieję, że w trójce pojawi się ktoś dorównujący poziomem au. |
|
Data: 17 paź 2007 - 20:11:34
Najprawdopodobniej ktoś dorównujący mu poziomem się pojawi. Zależy, czy zdąży narysować. _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 17 paź 2007 - 20:15:12
Bez przesady, to marca chyba zdąży.
A tak poza tematem- kim był w zasadzie ten koleś, który się przyczepił na MFK i zaczął coś tam ględzić, że to trzeba jako nowe wydawnictwo zarejestrować, bo Was skarbówka ścignie? |
|
Data: 17 paź 2007 - 20:33:44
Nie do marca, bo trzeba:
- zrobić korektę i redakcję - nie długo, może znów w tydzień lub dwa zdążę, chyba, że materiał będzie wracał do autorów do poprawki, to dłużej - złożyć i złamać - z tydzień pewnie, jak nic nie wypadnie - wydrukować i odebrać - to zależy tylko od obłożenia drukarni, ale ostatnio samo przygotowanie do druku, proof i cała reszta trwało tydzień, a potem jeszcze druk właściwy i trzeba było po to pojechać, odebrać, wywieźć do mnie za miasto (wtedy dodatkowo niezmotoryzowany byłem). Deadline jest wyznaczony dużo wcześniej. Dużo. Więc nie wiadomo, czy zdąży. Niektórzy mają kłopot z wyrobieniem się w pięć miesięcy. Inni lubią zaczynać 3 dni przed terminem i akurat psuje im się komp. Takie tam, perypetie. _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 18 paź 2007 - 09:48:19
sklad tydzien? ty wez tego nie rob w Ps tylko podeslij do mnie 2-3 godziny mi to zajmie |
|
Data: 18 paź 2007 - 10:29:34
Chyba na płycie ci wrzucę, bo to raczej masywne pliki są. Gotowe materiały do dwójki zajmowały trochę ponad gigabajt. Mailem raczej tego nie odbierzesz A poza tym, tydzień, bo robię to sobie na raty, w przerwach od pracy._____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 18 paź 2007 - 15:53:18
Widzisz, Japon, godai pracuje, coby rodzinę wyżywić, nie to, co my .
To ile ty tego terminu dajesz, godai? Cztery miesiące? Jak dla mnie dla tych kilku stron od każdego autora na spokojnie starczyłoby ze dwa, dzięki czemu mógłbyś sobie skład i łamanie robić przez trzy tygodnie. |
|
Data: 18 paź 2007 - 16:15:19
Ja tez pracuje zeby siebie wyzywic i kota. I za studia zapłacic. |