|
Re: Kolektyw
Autor: gilbaert (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09 paź 2007 - 18:46:20
co się stało ze stroną www kolektywu?
jeszcze nie przeczytałem. |
|
Autor: godai (Moderator)
Data: 09 paź 2007 - 20:41:08
Te chuje z superhostu nie są w stanie od doby naprawić awarii. Strona wróci jak naprawią, kiedy to będzie to nikt stąpający po ziemi nie wie, a oni już najmniej.
Przykro mi bardzo. _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: robweiller (Moderator)
Data: 10 paź 2007 - 10:19:33
[motywdrogi.pl] - kmh o Kolektywie. Wrzucam tu, bo strona nK nie działa. -----
Take my freedom for giving me a sacred love. |
|
Data: 10 paź 2007 - 10:42:41
Może dziś zadziała, okazuje się, że jestem w stanie naprawić większość ich fakapów i uratować im dupę. Przy okazji, gdyby ktoś miał ochotę na rajd ze strzelbą po jakiejś firmie, to służę ich adresem. _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 10 paź 2007 - 18:40:44
panowie i panie
daliście dupy po całości takiego zbioru żałości i beznadziei dawno nie miałem nieprzyjemności trzymać w rękach bele*, dodgers** (w solowych projektach) są lekko nad dnem, qrjusz*** pływa w połowie drogi między powierzchnią a dnem. reszta puka w nie od spodu. zdecydowanie największą porażką jest skarża. wystawiliście sobie zajebiście złą wizytówkę. wstyd. * Bele, o ile ma dobrze rozpracowanych bohaterów the movie o tyle inni mu zdecydowanie nie wychodzą. To jeden z lepszych komiks w numerze, choć i tak jest bardzo słaby. ** są pomysły na konstrukcje planszy, ale jest za gęsto. Trzeba różnicować plany, i robić komiksy które są czytelne! A nie wpieprzać miliony niepotrzebnych kresek. Beznadziejna puenta kładzie całkiem przyzwoity komiks. *** Najlepsze komisy w numerze. Choć jak na qrjusza nie są jakieś super duper |
|
Autor: au (---.chello.pl)
Data: 11 paź 2007 - 02:48:17
Cytat:czy musisz pytać? Up is down and black is white. |
|
Autor: JAPONfan (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12 paź 2007 - 11:55:11
Tak sobie po raz n-ty przegladam kolektwy i B5 i wiecie czego mi brakuje? Dorosłości. ew i Panna N. mogłyby całkiem zgrabne opowiesci zrobic gdyby były to opwiesci pełne seksu przemocy i seksu. Nic tak nie wpływa na sprzedaż jak gołe dupy, krew i religia. No i ze wzgledu na foramt wydawnictwa zmusic do uzywnia tylko bieli i czerni, rastów, cieniowania kreska bo taki np. Gierka zupełnie inaczej sie czyta niz Skarżę ktory chyba koloruje w rgb a potem tryb na SS. |
|
Data: 12 paź 2007 - 12:11:53
Jeśli będziesz umiał zmusić, to ja ci będę za to płacił. Nie zakładałbym się jednak, że ci się uda.
Co do numery "dorosłego", to jak wspominałem kilka razy, wrócimy do tego. Jest fajny pomysł, który mógłby nam to pozwolić zrealizować. Pogadamy po WSK pewnie. _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: JAPONfan (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12 paź 2007 - 12:29:01
Jak mi by płacili za zmuszanie to bym był bogaty.Kurde do Panny N. mam najblizej ale ona dobrze robi szarosci wiec nie moge zrobic z niej przykładu.
Hmm w jak isposob bolesnie dac odczuc ze ma byc Batman B&w I a nie B&WII? jak wykombinuje to sie odezwe |
|
Autor: Anonim (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 17 paź 2007 - 13:02:53
Ja tylko poczekam, aż Gil opublikuje szczegółową recenzję na Esencji, bo trzeba się czasem pośmiać. |
|
Data: 17 paź 2007 - 14:25:37
Po pierwsze Esensję. EsenSję.
Po drugie - to prawda, tylko ja to piszę, chociaż w pewnym momencie Gil chciał się dołączyć i znowu zrobić rozmowę. Ale w końcu skończyło się na tym że sam to napisałem. Po trzecie - tekst będzie na dniach. Po czwarte... a zresztą, sami zobaczycie. Będzie rozrywkowo i pewnie to ja teraz stanę się najbardziej znienawidzony w sieci. -----
|
Data: 17 paź 2007 - 14:49:00
Nie Rob, gila nie przeskoczysz, dłużej pracował na reputację Zresztą, rozmawialiśmy, obaj wiemy.
offtopic _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 17 paź 2007 - 14:58:20
Cytat: zbierasz sobie gnojku. ja się śmieje za każdym razem jak coś piszesz, bo zaiste rzadki to pokaz debilizmu. - Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-10-17 15:05 przez gilbaert. |
|
Data: 17 paź 2007 - 15:50:35
offtopic |
|
Data: 17 paź 2007 - 16:09:21
offtopic _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 17 paź 2007 - 16:10:07
Ale co ma piernik do wiatraka? Czyli rzekomy brak Gilowego dystansu do siebie i skromności ido jego do wyczucia estetycznego?
Nie kumam. Poza tym, że to chyba odwieczna zagrywka pt. "jak nie rysujesz lepiej to się nie odzywaj". -----
|
Data: 17 paź 2007 - 16:12:41
jest takie porzekadło dzieciaku.
"gadaj z dupą to cię osra" przychodzisz tu, wypowiadasz się tylko po to żeby na mnie poszczekać [próba podlizania się ludziom z kolektywu?] po czym jeszcze bezczelnie mi tu walisz moralitety. generalnie to o co ci chodzi co? i mi o skromności gada typ, który plecie trzy po trzy w każdym temacie przekonany o własnej "elokwencji" i "nieomylności" tego uczą w ziarenku? edit: Poza tym godai może. - Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-10-17 16:22 przez gilbaert. |
|
Data: 17 paź 2007 - 16:22:05
Spodziewałem się, że znów zastosujesz chwyt poniżej pasa (którym nota bene już się posłużyłeś wcześniej), dlatego nie chcę się wdawać w kolejną połajankę, zwłaszcza z Tobą. Są ciekawsze rzeczy do roboty, niż wyszukiwać sposobności, aby na ciebie poszczekać.
Rob, z tym autodystansem chodziło o to, że nawet nie można z Gila zażartować, od już na Ciebie napluje. Nie ma to tym razem nic wspólnego z "Jak nie umiesz, to się nie odzwyaj, noobie". |