|
Re: Kolektyw
Autor: godai (Moderator)
Data: 26 lip 2007 - 18:46:51
Wiem, nawet rozważaliśmy zrobienie strony z "profilami", gdzie było by zdanie o autorze, namiar itp. ale, podobnie jak w "jedynce", nie zdecydowaliśmy się.
Nic straconego, żeby nadrobić to w kolejnym numerze, jeżeli będzie miejsce. Woleliśmy wykorzystać wolną przestrzeń na komiksy. Zależnie od tego, jak się sprawy potoczą, może być w "trójce" dużo zmian. _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: bele (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12 sie 2007 - 09:39:53
Ja się wolę odcinać od ksywy na rzecz nazwiska. Podoba mi się jak jest w amerykańskich komiksach internetowych. Oni wszyscy podpisują się nazwiskiem. Nie spotkałem się, żeby zagraniczny komiks prowadzony był przez np. VirginSlayer91 lub DragonKing. Troche profesjonalizmu nie zaszkodzi.
No ja miałem ochotę na te profile. Zobaczymy co da sie zrobić przy okazji trzeciego numeru. |
|
Data: 12 sie 2007 - 12:02:27
E, cała masa ksyw jest też w uesach, nie przesadzaj.
Faktem jest, że nazwisko brzmi odrobinę poważnej i czasem po prostu dziwnie używać samej ksywy. Co nie zmienia faktu, że w spisie powinienem był umieścić jedne i drugie, żeby ludziom życia nie utrudniać.
Profile w trójce się zrobi. Będzie miejsce na to wreszcie. _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 12 sie 2007 - 18:45:32
Czyli będę miał pracę na całą stronę, czy rezygnujesz z pomysłu bym miał każdego narysować? |
|
Data: 12 sie 2007 - 19:29:57
Wiesz, nie wiem, czy będziemy korzystali z grafiki w tych profilach. A jeśli tak, to czy ludzie nie będą woleli sami zrobić. Albo coś. Zastanowimy się w listopadzie, jak akurat będzie na to pora. Na razie pisz ten scenar.
I miałeś mi podesłać linki do tamtych prac, dziwko. _____________ Gniazdo Światów |
|
Data: 13 sie 2007 - 08:45:45
O czym ty do mnie rozmawiasz? Jakich prac, suko? |
|
Data: 08 paź 2007 - 13:33:24
Cytat: Ludwik Jerzy Kern napisał te rymy, gdy dresów jeszcze, jako pojęcia, nie było, stąd trochę nie przystają do tekstu, ale narysowanie chacharów byłoby trudne do strawienia dla współczesnego czytelnika ![]() _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: robweiller (Moderator)
Data: 08 paź 2007 - 15:26:05
Cytat: Mam dokładnie takie samo zdanie. -----
Take my freedom for giving me a sacred love. |
|
Autor: JAPONfan (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08 paź 2007 - 15:35:06
Bo wakacyjne de mufi jest chyba najbardziej przemyslaną historią w zeszycie. Kern broni sie sam. S.O.P.S to taki miły jednostrzałowiec. a reszta jakos mi nie podchodzi. Brakuje sznitu fabularnego (krolik) albo graficznego (rycerz janek) a te ktore sa w normie (otchłan) sztampowy, choc to moze moje podejscie po przeczytaniu mnóstwa opowiesci o innym lepszym swiecie ktory okazuje sie byc "niebiem" i dwóch całkiem niezłych o lustrze i swiecie w nim umieszczonym. |
|
Data: 08 paź 2007 - 15:37:44
Cytat: :* :* :* |
|
Data: 08 paź 2007 - 16:17:17
No co Wy - serio? -----
|
Data: 08 paź 2007 - 16:29:35
Szczególnie do lewych rąk, ale nie będziemy tego wywlekali, prawda Grzesiu? Ty wiesz, o czym ja mówię. _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: Anonim (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08 paź 2007 - 16:38:48
Dokładnie. Trudno w to uwierzyć, bo jak już napisałem, historia jest po prostu świetna- Bele zostaje mianowany Pandą Numeru, przynajmniej w moim odczuciu.
Ogólnie- widać, że się uczycie. To już nie są porozdymane paski, tylko pełnoprawne komiksowe historie. Szkoda, że w większości jednostrzałowce, ale zawsze milej poczytać takie opowiastki, niż coś w stylu "Grubaska Elmo". A, godai, wydaje mi się, że walnęliście kilka literówek w tym "Dniu chuligana"- w oryginale jest "przyniesła", a nie "przeniesła" i "anioł", zamiast "anioł", ale się czepiam, jak to ja, zasrany humanista. |
|
Data: 08 paź 2007 - 16:39:51
Co z tymi lewymi rękoma? W sensie że miejscami wystają z tułowia? -----
|
Data: 08 paź 2007 - 16:40:59
Cytat: Tak. Cytat: Że ke? @Rob: kiedyś przy piwie, nie będę mu publicznie siary robił ![]() _____________ Gniazdo Światów |
|
Autor: Anonim (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08 paź 2007 - 16:48:02
aj, kurde, literówka. W oryginale jest "anioł', a wy napisaliście "anio". No.
A co do lewych rąk...to w końcu ostatecznie bele ładnie to wyjaśnił, więc nie ma problemu . Chociaż też pomyślałem, że czegoś takiego nie mógł wymyślić i pewnie dopisał ten dowcip już po narysowaniu rąk . |
|
Data: 08 paź 2007 - 16:52:22
A, że je sobie podają na powitanie! -----